marți, 29 noiembrie 2011

NOTD si review oja Visions Cosmic Aqua de la Oriflame

Hello my ladies !!!
Vreau sa va arat unghiutele mele, pe care le port de duminica dimineata.


Am oja aceasta de ceva vreme. Nici nu stiu daca a ramas acelasi ambalaj pentru aceasta gama :)
Este nuanta Cosmic Aqua si are 8 ml. Este un verde-tuquoise foarte frumos, cu mult glitter. Nu am folosit-o niciodata de cand o am, nici nu stiu de ce am ales aceasta culoare atunci.
In ultima vreme am facut o pasiune pentru culorile mate, lucioase, dar fara sidef si fara glitter. Dar facand un "check-up" al tuturor ojelor pentru verificarea datei de expirare, am gasit doua sticlute din aceasta nuanta, si cu toate ca nu prea aveam chef de aceasta culoare si mai ales de atata glitter, mi-am zis sa o incerc, sa ii mai dau o sansa, si daca nu imi place le voi dona sora-mii :P
Pana la urma am inceput sa ma obisnuiesc cu ea, si chiar sa imi placa. Intr-un final mi-a revenit "gustul" pentru glitter. Chiar am gasit si cateva outfitt-uri la care sa o asortez.
Deci pana la urma, soro, nu vei primi decat o sticluta, nu doua :)
Imi place oja, pentru ca este marti seara, iar oja mea minunata nu e nici macar ciobita (iar in zilele astea am facut ceva curatenie prin casa, am gatit si am spalat multe vase), in conditiile in care am folosit doar baza pentru unghii, fara top coat si un singur strat de oja. Se intinde pe unghii foarte frumos, fara striatii si se usuca destul de repede.
Deci din partea mea 10/10.
Cu siguranta imi voi mai lua oja din gama Visions de la Oriflame.

Have a wonderful evening ladies !!! Kisses !!!

2 comentarii:

Cristina spunea...

He he he si o sticluta e bine, jejeje

C.L.M.`s Nail Art Blog spunea...

Arata bine:D:D imi placeee!:D:)

Multumesc de vizitaaa!:D

Trimiteți un comentariu