joi, 23 iunie 2011

Review: Vopsea de par Color Total Deliplus

Odata cu aceasta postare voi introduce si rubrica reviews, sper sa ma descurc sa realizez cat mai multe review-uri interesante si mai ales utile.

Dar sa trecem la subiect.
De cativa ani ma vopsesc singura cu vopseaua de par Lorven de la Seventeen. Am fost foarte incantata de aceasta. Voi reveni cu mai multe detalii daca doriti intr-un alt post.

Atunci cand am decis sa ma fac roscata mi-a fost foarte greu sa aleg nuanta dorita pentru ca spre deosebire de blonduri, nuantele de rosu de la Lorven nu le gaseam niciodata in stoc.
Astfel ca m-am reorientat repede si desi nu prea vroiam sa schimb marca, am fost curioasa sa incerc vopseaua permanenta Color Total de la Deliplus despre care am citit pe net cateva pareri pozitive. Ceva m-a atras la ea, nici acum nu-mi dau seama ce :)


Se gaseste in supermarketurile Mercadona din Spania si costa 3,99 euro/cutie.
Em ales nuanta 8.44 Rubio Claro Cobrizo (Blond Cupru) si mi-am luat 2 cutii, din care am folosit un tub si jumatate ( a fost mai mult decat suficient).


Alaturi de crema coloranta si emulsia revelatoare in cutie se mai gasesc doua pliculete cu sampon , respectiv balsam protector si o pereche de manusi (foarte bune, de altfel).


Parerea mea:

Coloreaza intens, dar nu lasa parul uscat, deteriorat, cum se intampla la unele vopsele permanente.
Pret avantajos.
Culoarea rezista bine pe par, iese la spalare , insa nu excesiv. Am aproape 3 saptamani de cand m-am vopsit si nuanta e neschimbata. Trebuie sa mentionez faptul ca inainte de a ma vopsi eram deja o nuanta apropiata cu aceasta, poate si din aceasta cauza rezista mai mult.
Se aplica usor, eu am preferat sa fac amestecul intr-un bol si nu in tubul respectiv cum scria pe instructiuni, si sa-l aplic cu ajutorul unei pensule speciale.
Mi-a placut rezultatul final, deci as mai cumpara aceasta vopsea.

Recunosc ca am avut ceva emotii in privinta culorii, insa am fost placut surprinsa sa vad ca mi-a iesit culoarea exact ca cea de pe cutie. Iata si dovada:


Sunt foarte incantata atat de nuanta cat si de textura parului.


Odata cu vopseaua, mi-am cumparat si o masca de intretinere a culorii pentru par rosu, tot de la Deliplus. Voi scrie cat de curand si despre ea, dupa ce o voi testa.

Voi ce experiente aveti cu vopsitul parului acasa?












13 comentarii:

Anonim spunea...

buna!sa inteleg ca esti multumita si de lorvenn.de unde o cumperi din bucuresti si cu cat?

Dana spunea...

Eu sunt din Constanta si o cumpar de la standul de cosmetice din magazinul Alfa&Beta. In Bucuresti nu stiu daca sunt magazine Alfa&Beta.

Miuri spunea...

Buna Dana! Si eu locuiesc in Ct si m-am indragostit de o anume nuanta de la Lorvenn. Un rosu spre portocaliu.. si n-am idee cum e vopseaua. Acopera bine? se duce repede din par? Imi place mult cum ti-a iesit culoarea cu vopseaua asta.. pacat ca nu se gaseste si la noi :) Te pup si sper sa-mi raspunzi la comentariu :)

Dana spunea...

Buna, eu am folosit mult timp aceasta vopsea, de la toate nuantele de blond pana la roscat si am fost foarte multumita de ea. Acoperirea este foarte buna si culoarea rezista destul de bine, insa prima data cand m-am facut roscata peste blond, mi s-a dus foarte repede poate si din cauza asta, abia dupa cateva vopsiri culoarea s-a fixat mai bine in par si imi rezista mai bine. Un minus pt vopsea ar fi faptul ca iti lasa un pic parul aspru, ca orice vopsea cu amoniac, dar cu o ingrijire adecvata a parului nu ai probleme. Lorven este o vopsea profesionala, eu am intalnit si saloane care folosesc aceasta firma, de la vopsea pana la sampoane si masti pt par. Daca te hotarasti sa iti cumperi fii atenta la oxidant pentru ca se cumpara separat, de regula vanzatoarea ti-l va da pe cel corespunzator( eu pentru roscat foloseam oxidant 9%). Iti recomand nuanta 7.40(blond cooper), mie imi placea foarte mult, iesea un blond-roscat aramiu super.
Daca mai ai si alte intrebari iti raspund cu placere.
Te pup si astept sa-mi spui ce ai ales.

Anonim spunea...

Buna la toti,
sunt din Bucuresti, imi puteti spune de unde pot cumpara produse lorvenn de aici, in special vopsea de par. Am tot cautat si pe google si in magazine, NIMIC.
Va rog daca stiti sa ma ajutati si pe mine
multumesc

Dana spunea...

Incearca sa cauti la standurile cu produse Seventeen pentru ca vopseaua lorven este produsa de seventeen cosmetics, sau mai ai sanse sa o gasesti in chioscurile mici de cosmetice.

Anonim spunea...

AAAAAA... am gasit, multumrsc pentru sfat. Deci am gasit in Bucuresti in magazinul Domino, blv Lacul Tei. Acum alta intrebare: Eu am culoarea la par roscat aramiu, vad ca culoarea recomandata de tine in catalog arata mai mult a saten deschis, nu roscat. Oare am gresit culoarea daca am luat numarul 7.60?
ce zici Dana? Tu esti la noi experta in culori :-D

Dana spunea...

Ma bucur ca ai gasit. Nu cred ca ai gresit culoarea, depinde ce nuanta vrei sa-ti iasa, eu am vrut un blond cupru mai deschis, tu daca vrei o nuanta mai intensa de rosu, cred ca ai facut alegerea buna.
Succes in procesul de vopsire, astept sa-mi spui daca esti multumita de rezultat.

Anonim spunea...

deci... mam vopsit. Din pacate a iesit mult prea inchisa nuanta de rosu, a iesit ceva de genul rosu visiniu, nu mai stiu cum sa scap de aceasta culoare cat mai repede. Cred ca o sa ma spal pe cap in fiecare zi doar ca sa iasa mai repede ... :-( sau poate exista o alta solutie?

Dana spunea...

Se pare ca trebuia o nuanta ceva mai deschisa :(.
Imi pare rau, poate de la faptul ca aveai parul deja intr-o nuanta de rosu.
Acum nu ai ce sa faci decat sa astepti sa ti se mai duca vopseaua si daca vrei poti sa reincerci cu o nuanta mai deschisa, dar numai dupa minim 2 luni pentru a nu-ti deteriora parul.

Anonim spunea...

am gasit vopsea lorvenn in idm basarab la 20 ron/buc.

Noemi spunea...

Buna,ai gasit vopsea Color Total Deliplus in Romania??:O daca da,imi spui,te rog,unde? ms:)

Anonim spunea...

I have read so many articles or reviews about the blogger lovers
however this article is in fact a fastidious post, keep it up.


Here is my homepage; diets that work fast

Trimiteți un comentariu